Stedenlust

kookboek van je favoriete steden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stedenlust

gebonden: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493195134, geïllustreerd, 240 blz., October 2020
Formaat: 27.3 (h) x 21.7 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 1049 gram.

Uitgever: Mo'Media

serienaam/reeks: time to momo

beschrijving

time to momo Stedenlust

Heb jij ook zin om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe mensen, smaken en gerechten te leren kennen? En de stad vanaf een zonnig terras te zien? Dan heb je stedenlust!
time to momo Stedenlust is een kookboek over de mooiste steden in Europa en daarbuiten om onze Stedenlust te stillen. Een boek vol prachtige foto's en heerlijke recepten, samengesteld door onze locals uit de verschillende Europese,- en daarbuiten time to momo steden.
De 44 beste recepten staan in dit kookboek, van de perfecte Napolitaanse pizza tot de New York burger en de Portugese Cataplana. Je haalt met dit boek de sfeer, geur en smaken van jouw favoriete stad in huis.


Nadia Zerouli, culinair schrijver zegt over dit boek : "Als we er dan niet in het echt op uit kunnen trekken dan is dit boek een meer dan waardige vervanger....Krijg er trek van!"

Vanja van der Leeden, auteur kookboek Indorock, zegt over Stedenlust : "Een stedentrip via de maag, geniaal. Dit kookboek stemt vrolijk, hongerig en reislustig!"

Susan Aretz heeft een kookwebsite : "Ook als je niet op reis kunt, kun je eten als een local. Wat een culinair feestje!"

Marie Monsieur, reisjournalist, fotograaf en kookboekauteur : "De wereld op je bord? Daar zorgt dit boek voor. Een hapje Venetie, Marrakech of Stockholm. Bring it on!

Manon van Aerschot, foodstylist en auteur oever Stedenlust : 'Reizen is helaas geen evidentie meer, maar die heerlijke wereldse gerechten tover je met dit boek wel nog op je bord"

Sophie Allegaert, reisjournalist van odierbaarbelgie.be :"Reizen zonder je keuken te verlaten, het kan zowaar"

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.