Anders pak je toch gewoon een goed boek?

Kims burn-out dagboek

Kim de Lange

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Anders pak je toch gewoon een goed boek?

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493191075, 300 blz., April 2020
Formaat: 20.5 (h) x 14.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Paris Books

beschrijving

Kim is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze van de een op de andere dag in een burn-out belandt. Ze kan zich amper voortbewegen, zelfs het opstaan van de bank is soms te veel. Als onverzekerde ondernemer wil ze zo snel mogelijk beter worden.
Naast alle goedbedoelde maar nutteloze raad van mensen uit haar omgeving en psychologen met doorsnee adviezen, besluit ze het op eigen wijze te doen. Ze gaat vol goede moed op zoek naar de heilige graal. Die weet ze uiteindelijk te vinden, maar tot haar stomme verbazing is die heel anders dan ze zich voorgesteld had.
Door een woud van paniekaanvallen, slapeloze nachten, twijfels en een totaal verlies aan vertrouwen dat het ooit nog goedkomt ervaart Kim dat humor een van de beste medicijnen is. Ze schrijft over overprikkeld boodschappen doen, praatgrage cv-monteurs, kennissen met goedbedoelde adviezen, het opnieuw oefenen met autorijden en verliefdheden die zich, ongeacht haar burn-out, aandienen.
Voor iedereen die kampt met een burn-out of die een geliefde, collega of goede vriend met een burn-out beter wil leren begrijpen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.