Taxo Luma

Een vrouwelijke Avatar

Lars Muhl

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Taxo Luma

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493160309, 304 blz., May 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 446 gram.

Uitgever: Edicola Bewustwording

beschrijving


TAXO LUMA – Een vrouwelijke Avatar, is het noodlottige verhaal over de ongebruikelijke opvoeding van een charismatisch jong meisje en haar pad naar een even opmerkelijke roeping.

Een intrigerend en interessant verhaal over de wetenschapper Barato Beinoni’s ontsnapping aan de duistere krachten die aan de macht zijn in een Europa zonder vertrouwen en op de rand van economische ondergang. Opgejaagd door geheim agenten in zijn zoektocht naar de gerenommeerde mysticus Asaph Muzethi, gaat Beinoni op zoek naar de enige die de planeet kan redden van de totale ondergang; de langverwachte avatar.

TAXO LUMA is een holografisch verhaal, gebaseerd op een werkelijke voorspelling over de komst van een Messias. Naast boeiende fictie maakt de lezer ook kennis met esoterische, metafysische en tantrische kennis. Een deel van deze kennis wordt door Beinoni toegepast in zijn zoektocht naar de weergekeerde Messias.

Het is echter ook een apocalyps; een maatschappelijke kritiek op een wereld waarin materialisme en hebzucht verheerlijkt worden.

TAXO LUMA is een bijzonder visioen, misschien een nachtmerrie – of hoop, binnen de droom die wij op dit moment leven op planeet aarde

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.