Hoe een Kind van de Hemel, een Kind van de Aarde wordt

Coby de Jong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoe een Kind van de Hemel, een Kind van de Aarde wordt

paperback/ gebrocheerd: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493071711, geïllustreerd, 250 blz., February 2021
Formaat: 20.9 (h) x 14.6 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 397 gram.

Uitgever: Obelisk Boeken

beschrijving

Een boek over spiritualiteit en opvoeding dat voor iedereen toegankelijk is. Spiritualiteit is niet meer zweverig , maar echt van deze tijd. Dit boek geeft je inzichten, handvatten & praktische tips aan de hand van een werkboek voor in het dagelijks leven.

Het boek gaat over:
* Contact maken met je kindje in je buik.
* Het bewustzijn van de baby voor, tijdens en na de geboorte.
* Reïncarnatie in het licht van zwangerschap en geboorte.
* Spirituele achtergronden over zwangerschapsvergiftiging, stuitligging & vroeggeboorte.
* Je levensopdracht en waarom je bij deze ouders bent geboren.

Door het lezen van dit boek krijg je meer inzicht waarom je kindje bij jou wordt geboren, zul je meer vervulling ervaren in ouderschap en krijg je meer inzichten in je eigen kindertijd. Je kunt alle gevoelens van tekort en schuldgevoelens van je af laten glijden omdat het boek je geruststelt. Een van Coby’s uitgangspunten is “dat jij de goede ouder bent voor dit kind.” Je zult geïnspireerd worden door de opvoeding die je aan kinderen in je huidige opvoedingssituatie geeft. De praktijkervaringen van de ouders die Coby in het boek heeft opgenomen vormen de omlijsting van de inhoud van het boek.


Coby de Jong heeft zich tijdens haar hele leven verdiept in spiritualiteit en opvoeding. Ze is altijd op zoek naar zingeving. Mede door het overlijden van haar vader werd ze getriggerd om op onderzoek te gaan naar het mysterie van het leven.

In het dagelijks leven is Coby behalve schrijfster, yogadocent en gastouder. Ze geeft zwangerschapsyoga, babymassage en zwangerschapsmassage vanuit haar praktijk ‘Sterrenkind’. Coby heeft een partner, 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.