Dodenherdenking

Sander Blom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dodenherdenking

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789493059993, 336 blz., May 2021
Formaat: 24.0 (h) x 13.9 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 468 gram.

Uitgever: Palmslag

beschrijving

De Tweede Wereldoorlog eindigde decennia terug. Maar heeft hij zijn laatste slachtoffer al opgeëist?

2019 – In een kanaal bij Baflo wordt het lichaam van een lokale wethouder gevonden. Ze is kaalgeschoren en in haar voorhoofd staat een hakenkruis gekerfd. Aan politierechercheur Martin Doodeman de uitdagende taak om de dader te vinden voordat er meer slachtoffers vallen. Hij raakt daarbij steeds verder verstrikt in een web van leugens en almaar verder escalerende protesten tegen het aangekondigde windmolenpark. En dat terwijl er steeds meer verbindingen blijken met de oorlog.

1942 – Spitfirepiloot Chris Evans stort neer boven het uitgestrekte Groningse land. Hij duikt onder bij een boer, maar daar lijken hij en de andere onderduikers steeds minder veilig voor de Duitsers. En terwijl de oorlog vordert, blijkt dat het echte gevaar van de NSB’ers in het dorp komt...

Auteur Sander Blom (1993) groeide op in Winschoten, studeerde Communicatiesystemen in Groningen en woont tegenwoordig in Aduard. Hij runt zijn eigen filmproductiebedrijf Sander Blom Films en is actief als producent en regisseur van (korte) fictiefilms. In 2019 debuteerde hij met de thriller 'Bezeten', die verkrijgbaar is als e-book en luisterboek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.