Verliezen van jezelf

Mariska Noordeloos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verliezen van jezelf

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492719317, 310 blz., January 2021
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 451 gram.

Uitgever: Uitgeverij Keytree

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Cat zit al jaren gevangen in de relatie met Koen. Ondanks dat iedereen haar zegt dat hij niet goed voor haar is kan ze niet van hem loskomen. De jaren verstrijken en haar dochter Sifra wil een jaar als au pair naar Londen. Ondanks haar bedenkingen laat Cat haar gaan en dan verdwijnt Sifra spoorloos. Ziet Cat haar dochter nog terug en weet zij los te komen van Koen of … verliest ze van zichzelf?
Verliezen van jezelf is een ingrijpend en uiterst spannend verhaal over het gevangen zitten in een foute relatie en wat dat voor gevolgen heeft. Maar ook over vrouwenhandel, misbruik, moederliefde, doorzettingsvermogen en vriendschap.
Mariska Noordeloos (1970) heeft een cafetaria in het Noord-Hollandse Andijk. Ze is getrouwd met Wilbert en samen hebben zij twee zoons. In 2017 debuteerde zij met Het spel is uit. Sindsdien zijn er al verschillende -enthousiast ontvangen- thrillers van haar hand verschenen en is dit de verbeterde heruitgave van haar debuut.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Verliezen van jezelf

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
1999 De achttienjarige Sifra vertrekt naar Londen als au-pair. Dat de reis via Polen gaat wekt in eerste instantie geen argwaan bij de ...

Meer boekennieuws op Facebook.