Tijd voor een nieuw begin

Marleen te Vaanholt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tijd voor een nieuw begin

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789492632111, 122 blz., March 2021
Formaat: 20.3 (h) x 12.8 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 132 gram.

Uitgever: Walking my Revolution Publishers

beschrijving

Wil jij graag meer gaan leven vanuit je hart en in lijn met jouw Ware zelf? Wil jij de Wet van Aantrekkingskracht en andere universele wetten leren toepassen zonder al te veel moeite? Wil jij graag op een liefdevolle, ongemerkte wijze werken aan jouzelf? Dan heb jij met Tijd voor en nieuw begin van healer, inspirator, spreker en soul coach Marleen te Vaanholt een verbluffend eenvoudig en doeltreffend middel in handen.

Tijd voor en nieuw begin is de derde en voorlopig laatste bundeling van een selectie van Marleens dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Je kan hiermee jezelf en jouw leven op een liefdevolle en luchtige wijze onderzoeken. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken. Daarnaast helpen deze teksten jou ongemerkt de Universele wetten te leren begrijpen en toe te passen.

Of je nu deze bundel leest van voor naar achteren of iedere dag op gevoel een pagina pakt, je zal zien, dat je ongemerkt aan het denken wordt gezet. Zelfs als je de teksten alleen maar leest, dan gaan ze toch daarna doorwerken op je onderbewuste en ga je eigenlijk toch stiekem en ongemerkt met de boodschap aan de slag.

Dat is nu de kracht van Marleens teksten en ander werk. Ze raken je op diepere lagen. Ze zetten jou in je kracht. Ze moedigen jou aan om door te pakken, hoe moeilijk sommige stappen soms ook lijken. Ze helpen jou op jouw eigen tijd en wijze de ruimte in jezelf te vinden om die volgende stap van groei te gaan maken die jij vandaag kan maken. En dan niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest en gelooft in jouzelf.

Marleen te Vaanholt’s dagelijkse inspirerende teksten zijn voor velen een grote steun in hun proces van groei. En nu met deze bundel Tijd voor en nieuw begin kan jij die teksten erbij pakken die jij vandaag nodig hebt om jouw volgende stap te zetten in jouw eigen persoonlijke pad van groei.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marleen te Vaanholt (1971) werkt sinds 2011 als healer, inspirator, spreker en soul coach. Door haar eigen bijzondere en heftige levensloop heeft zij veel ervaring opgedaan met (eigen) methoden en technieken die jou kunnen helpen om sneller en effectiever jouw belemmerende patronen te doorbreken, je verleden te verwerken en los te laten. Daarmee creëer jij stapsgewijs jouw gezondere, fijnere leven en ga je steeds meer leven vanuit je hart en in betere afstemming op het Universum. Dit gaat op zo’n diep niveau, dat automatisch jouw manier van denken, spreken en doen mee verandert. Je werkt zo met gemak stapsgewijs aan jouw eigen groei en persoonlijke ontwikkeling.
Wil je meer weten over Marleen te Vaanholt en hoe zij jou op dit moment kan ondersteunen? Kijk dan op: www.walkingmyrevolution.com
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.