Dit is Curacao 2021

uitgebreide en praktische reisgids

J. van Gurchom; P.C. van Mastrigt; A.A. Steevels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dit is Curacao 2021

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492598899, geïllustreerd, 192 blz., November 2020
Formaat: 16.5 (h) x 12.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 270 gram.

Uitgever: Good Time Concepts

beschrijving

Op vakantie naar Curaçao? Deze reisgids bevat maar liefst 192 pagina's met uitgebreide en praktische informatie. Of je nu gaat voor de paradijselijke stranden, de mooiste duikspots of het bruisende nachtleven; met deze reisgids op zak leer je alle kanten van Curaçao kennen.

Achter de witte stranden en wuivende palmbomen gaat een veelzijdige natuur en cultuur schuil. We nemen je aan de hand van overzichtelijke plattegronden en avontuurlijke routes mee naar bekende en minder bekende plekken.

We laten je onder meer zien waar je het beste kunt duiken, hiken, fietsen en surfen. Maar ook waar je de lekkerste stoba’s eet, welke musea je niet mag missen, waar je de gezelligste happy hours vindt en het beste kunt shoppen.

Wil je alvast in de vakantiestemming komen en de typisch Curaçaose eilandsfeer proeven? Met de code uit deze reisgids kun je online een unieke videoreportage bekijken.

Deze reisgids is volledig herzien. Met de QR-codes in deze reisgids geven we bovendien online updates, zodat je altijd over de meest actuele informatie beschikt.

Kortom, als je niets wil missen en Curaçao écht wil leren kennen, stop dan deze reisgids alvast in je rugzak. Ga eropuit en geniet ervan!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveKennismaking
Geschiedenis
Cultuur
Curaçao volgens Tania Kross
Willemstad
Stranden
Activiteiten
Bezienswaardigheden
Shopping
Snorkelen en duiken
Restaurants
Nightlife en events
Curaçao volgens Barry Hay
Route 1: het ‘wilde westen’ van Curaçao
Route 2: het verrassende oosten van Curaçao
Taal
Vervoer
Betalen op Curaçao
Supermarkten
Drinkwater en elektriciteit
Belangrijke telefoonnummers
Curaçao volgens Izaline Calister
Index (lijst van trefwoorden)
toelichtingDeze reisgids bevat maar liefst 192 pagina's met uitgebreide en praktische informatie, volledig in kleur met veel foto's en duidelijke kaartjes.

Inclusief online videoreportage.

De inhoud van de reisgids is volledig geüpdated. Latere wijzigingen als gevolg van de coronapandemie worden online aangeboden en zijn vanuit de gids met behulp van QR-codes eenvoudig te vinden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.