Kijk eens naar je hond

aan de slag met zijn gedrag

Monique Bladder

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kijk eens naar je hond

gebonden: € 31.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492500885, geïllustreerd, 196 blz., May 2018
Formaat: 25.8 (h) x 19.9 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1004 gram.

Uitgever: Edicola Hobby

beschrijving

Je hond zou je beste vriend moeten zijn waar je veel plezier aan beleeft. Maar wat als dat niet zo is? Wat als je hond dingen doet die je vervelend vindt, schadelijk kunnen zijn voor zijn omgeving of je veel zorgen baart omdat je ziet dat hij ongelukkig is?

In dit 'zelfhulpboek voor hondenbegeleiders' wordt de basis gelegd om eigenaren en hun honden de eerste stappen te laten zetten om deze problemen op te lossen. Er wordt een reeks aan problemen besproken, waarbij praktische tips en adviezen verstrekt worden.
Je leert waarom jouw hond doet wat hij doet. Want door hem te begrijpen, ben je ook beter in staat om hem (en daarmee jezelf) te helpen. Aan de hand van voorbeelden van honden met ongewenst gedrag en handige checklists, krijg je handreikingen die je in de praktijk kunt brengen met je eigen hond. Gebaseerd op moderne en wetenschappelijk onderbouwde inzichten met betrekking tot hondengedrag en -training.

Monique Bladder is hondengedrag-specialist sinds 2003. Ze is veel gevraagd spreker op lezingen en helpt jaarlijks tientallen begeleiders, zodat zij weer volop zonder zorgen kunnen genieten van hun hond. Ze is een van de medeoprichters van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum, dat geaccrediteerde opleidingen tot hondenprofessionals verzorgt. Ze heeft in die hoedanigheid een groot netwerk en volgers. Haar Facebookpagina waarop ze dagelijks tips en adviezen geeft, telt zo'n 17.000 volgers.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.