Roger Schmidt, het boek van een trainer

Roger Schmidt; Jörn Wolf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Roger Schmidt, het boek van een trainer

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492419897, geïllustreerd, 200 blz., September 2020
Formaat: 24.1 (h) x 16.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 383 gram.

Uitgever: Willems Uitgevers

beschrijving

Het Boek Van Een Trainer! Roger Schmidt is de nieuwe trainer van PSV Eindhoven. Met hem haalde de Philips Sport Vereniging een ambitieuze topcoach binnen. Hij houdt van aanvallend voetbal en toonde zich de voorbije jaren erg succesvol. Met Red Bull Salzburg werd hij landskampioen en bekerwinnaar van Oostenrijk. Hij maakte van Bayer Leverkusen tussen 2014 en 2017 een stabiele topper in de Bundesliga met respectievelijk een vierde, vierde en derde plaats. Ook in de Champions League werden sterke resultaten geboekt. In 2017 koos hij verrassend voor het Chinese avontuur bij Beijing Guan. Met de club uit de hoofdstad won hij de beker in 2019. In dit boek vertelt Schmidt – samen met zijn persoonlijk assistent Jörn Wolf – over zijn belevenissen in China.

Daardoor wordt het een boeiend tijdsdocument waarin we zowel de ‘mens’ Roger Schmidt leren kennen als de ‘coach’. Want aan de hand van dagboekfragmenten deelt hij ook zijn voetbalinzichten.

Roger Schmidt is één van de boeiendste persoonlijkheden uit het internationale trainersgilde. Zijn doortocht in Nederland zal niet ongemerkt voorbij gaan. Ontdek hem via ‘Het boek van een trainer’.
Een must voor alle fans van PSV, maar tegelijk voor coaches en voor voetballiefhebbers met echte interesse voor het spel.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.