Kantoor Kafka

Natacha Michiels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kantoor Kafka

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789492419606, 160 blz., September 2019
Formaat: 23.1 (h) x 15.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 264 gram.

Uitgever: Willems Uitgevers

illustrator: Mila Van Goethem

beschrijving

Wat een droomjob leek, werd de start van een professionele rollercoaster die twee jaar bleef doorrazen. Natacha werkte op vier verschillende kantoren, maar nergens vond ze de normale werkplek waar ze zo naar zocht. Kon ze dan niet net als iedereen in het plaatje passen? Terwijl de maatschappij verwachtte dat ze het voorgeprogrammeerde carrièrepad zou volgen, voelde Natacha zich steeds ongelukkiger en balanceerde ze op het randje van een burn-out. Bij Kantoor Kafka kwam het tot een hoogtepunt. Alles wees erop dat ze weg moest uit de bedrijfswereld. Nog veertig jaar op automatische piloot leven - met als enige vooruitzicht een goed pensioen - was geen optie.
In 'Kantoor Kafka' lees je hoe de auteur als twintiger twijfelt tussen meelopen of
haar eigen pad volgen. Het boek zit vol herkenbare (kantoor)situaties die we massaal als normaal beschouwen, maar waar ze diep ongelukkig van werd. Hoe lang hou je dat vol? Natacha stelde zichzelf heel vaak in vraag, maar uiteindelijk volgde ze haar gevoel en creëerde ze haar eigen realiteit.
Natacha Michiels (1989) is PAB-assistente en freelance journaliste. Haar teksten verschenen onder andere bij Knack, MO*, Provincie Antwerpen, Cultuurkuur en op haar eigen blog Onderdebomen.be.
Met illustraties van Mila Van Goethem

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.