Het zakelijke hart

ondernemen van binnenuit

Madeleine Boerma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het zakelijke hart

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492383037, geïllustreerd,
Formaat: 23.8 (h) x 15.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 387 gram.

Uitgever: Expertboek

redactie: Lilian Eefting

illustrator: René Nauta

beschrijving

Ondernemen doe je met passie, bevlogenheid en vanuit je hart. Als kostwinner moet je echter voldoende omzetten. Ondernemer én kostwinner zijn betekent laveren in een spanningsveld

Herken jij dit spanningsveld tussen een inkomen moeten genereren en je ondernemersdroom willen realiseren? Zit je niet lekker in je vel en heb je last van financiële, emotionele of mentale stress, dan heeft dit een weerslag op jou en je onderneming. Tegelijkertijd: the show must go on, want je bent kostwinner. Het liefst trek je je eigen spoor, verdien je geld én realiseer je je ondernemersdroom. Dat kan!

In Het zakelijke hart reikt Madeleine Boerma je het Realise your Dream-framework aan: een praktisch psychologisch model en zakelijke routekaart van ondernemersdroom naar resultaat.

Verbind de weg van je persoonlijke ontwikkeling met het succesvol realiseren van jouw ondernemersdroom. Want jezelf ontwikkelen en succesvol ondernemen gaan hand in hand. De vele oefeningen helpen je om in balans, met zelfkennis en met een zinvol plan te ondernemen. Het zakelijke hart bevat bovendien interviews met Maria van der Heijden (oprichter Women on Wings), Olga Louise Plokhooij (adviseur, trainer en oprichter Nederland in Dialoog) en Jan Bommerez (spreker, trainer en bestsellerauteur).

Leer ondernemen vanuit je zakelijke hart door op een holistische manier naar jezelf én je onderneming te kijken. Ondernemen van binnenuit dus.

Met gratis online werkboek.

OVER DE AUTEUR:
Drs. Madeleine Boerma is 15 jaar zelfstandig ondernemer. Ze combineert persoonlijk en professioneel met zakelijk en zingeving. Ze is kostwinner en kent het spanningsveld. Ze heeft jarenlange ervaring met persoonlijke ontwikkeling en is internationaal projectmanager.

Kijk voor meer informatie over dit boek op: http://hetzakelijkehart.nl/

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Drs. Madeleine Boerma (1966) is internationaal ICT projectmanager, business coach, spreker en auteur. Ze heeft in 2015 het boek ‘Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit’ geschreven en start in 2016 met een netwerk speciaal voor ondernemers die ook kostwinner zijn.
Madeleine is haar hele werkzame leven kostwinner en zelfstandig ondernemer sinds 2001. Ze heeft 30 jaar training en ervaring op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren van complexe processen en projecten voor kleine & grote, nationale & internationale organisaties.
Haar aanpak kenmerkt zich door unieke combinaties van persoonlijk & professioneel, zingeving & zakelijk, planmatig & praktisch. Krijg je enerzijds zakelijke en praktische handvatten op het gebied van proces en projectmanagement, anderzijds schuwt zij niet om waar nodig gedane kennis op het gebied van yoga, healing, NLP, systemisch werken, meditatie, Deep Democracy en de Innerlijke Familie in te zetten en je uit te dagen op persoonlijk vlak.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.