De Fotografiebijbel

105 Tips voor Flitsende Foto's

Elja Trum; Nando Harmsen; Johan W. Elzenga; Johannes Klapwijk; Michelle Peeters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Fotografiebijbel

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492325037, geïllustreerd, 164 blz., March 2020
Formaat: 22.7 (h) x 16.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 482 gram.

Uitgever: Photofacts Publishing

serienaam/reeks: Fotobijbels

trefwoorden: fotografie

beschrijving

Het is niet eenvoudig om fascinerende foto’s te maken. Er is zoveel waar je op moet letten. Zo kan het gebeuren dat je na een lange dag fotograferen teleurgesteld achter je computer naar de resultaten kijkt.
Dat is jammer, want de grootste beloning van een leuke dag op pad met je camera is natuurlijk mooie foto’s bij thuiskomst. Foto’s die je met trots kunt delen op Instagram en met je familie.
In dit boek krijg je van Elja, Nando, Johannes, Michelle en Johan over vijftien verschillende fotografieonderwerpen eenvoudige praktische tips waardoor je fascinerende foto’s kunt maken onder alle omstandigheden.

Je ontdekt bijvoorbeeld:
- Hoe je jouw camera helemaal naar wens kunt instellen, zodat je volledige controle hebt over de foto’s die je maakt.
- Hoe je prachtige landschappen kunt vastleggen, ook als het geen stralend weer is.
- Hoe je indrukwekkende sterrenhemels op de foto kunt zetten, ook als je geen duizenden euro’s aan fotoapparatuur in huis hebt.
- Praktische tips voor het bewerken van je foto’s zodat het ware meesterwerkjes worden, of je nu werkt met Lightroom, Photoshop of Luminar.
- Hoe je van vakantie terugkomt met reisfoto’s die je in je woonkamer wilt hangen, ook als je het hele gezin op sleeptouw hebt (zonder ruzie met je partner)

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveMet dit boek willen we je inspireren om met plezier fascinerende foto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 105 praktische en eenvoudige voorbeelden.

Het boek bestaat uit 15 hoofdstukken met telkens 7 tips over een specifiek onderwerp: startende fotografen, camera instellingen, landschapfotografie, portretfotografie, macrofotografie, flitsfotografie, studiofotografie, vogelfotografie, boudoirfotografie, sterrenfotografie, HDR fotografie, reisfotografie, Lightroom Classic, Luminar en Photoshop Lagen.

Per pagina wordt een tip getoond (inclusief bijpassende foto). De tips zijn geschreven door 5 verschillende auteurs. Eén fotograaf kan immers niet alles weten over alle vormen van fotografie.

Aan het eind van elk hoofdstuk laten we je zien waar je nog meer over dat onderwerp kunt ontdekken op online fotografie trainingsite Photofacts Academy. Als je geen lid bent kun je de onderwerpen bekijken met een gratis proeflidmaatschap.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.