De eigenwijze kikker

het geheim van lesgeven en opvoeden

Hilde Van Bulck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De eigenwijze kikker

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492179012, geïllustreerd, 182 blz., February 2015
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 422 gram.

Uitgever: Paris Books

redactie: Christine Pannebakker

illustrator: Els Vrints

beschrijving

De tijd van aanmodderen is voorbij. Coach, directeur, leerkracht, ouder en oma Hilde Van Bulck biedt nieuwe oplossingen waar niemand aan denkt. Ze laat in heldere voorbeelden zien hoe we leerproblemen en moeilijk gedrag creatiever kunnen aanpakken dan we tot nog toe deden. Wil je dat je kind gelukkig is en talentrijk schittert op school? Dan zetten we in op de eigen-wijs-heid om betere resultaten, prettiger gedrag en creatieve samenwerking te bekomen. De kinderen worden er blij van. De leerkrachten, de directie en jij ook! De eigenwijze kikker is een boek vol doorleefde ervaringen en concrete oefeningen voor scholen in beweging. Het is geschikt voor elk onderwijsniveau en werd geschreven om volwassenen en kinderen te bekrachtigen. Dit boek is onontbeerlijk in elke lerarenopleiding.

Hilde Van Bulck is Expert in THE NEW TEACHING. Ze is spreker, Systemisch opsteller, auteur van De eigenwijze kikker en van De nacht van ons leven
Stichter en be-ziel-ster van Samtati. Vanuit haar vijfentwintig jarige onderwijsexpertise en haar ervaringen als energetisch coach heeft ze een revolutionair concept voor onderwijs en opvoeding neergezet; The New Teaching. Haar doel? Een brede, inspirerende beweging voor onderwijs op gang brengen.Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.