Strategie zoekt flow!

de dynamiek van een ongemakkelijke relatie

Jan Bultsma; Leo van de Voort

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Strategie zoekt flow!

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492004147, 120 blz., December 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 323 gram.

Uitgever: Warden Press

beschrijving

Strategie zoekt flow! biedt houvast voor bestuurders en managers van organisaties die zich verwonderen over het achterblijven van prestaties bij het beschikbare potentieel en die bereid zijn tot niet-vrijblijvende reflectie.

'Dit boek biedt geen snelweg naar succes. Korte routes zijn namelijk altijd te gemakkelijk. De weg naar duurzaam succes kan alleen bewandeld worden, zo schrijven Leo en Jan, door ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien, tijd en aandacht te nemen voor reflectie, ruimte te laten voor een meervoudige werkelijkheid en hard en zacht aan elkaar te verbinden. Pas dan kan het energieverkwistende "gedoe" in bedrijven worden omgebogen tot het op een verantwoorde, integere en gepassioneerde wijze het beste halen uit jezelf, je team en de organisatie. Aanbevolen voor wie verder wil kijken dan de hectiek van het moment en de waan van de dag.'

Twan van de Kerkhof, oprichter European Leadership Platform (ELP) en auteur van De reis van de leider.

Jan Bultsma en Leo van de Voort zijn werkzaam als organisatiedeskundigen bij De Stroomversnelling ('werkplaats voor organisatievraagstukken'). Zij richten zich op situaties waarin organisatieontwikkeling en strategische beleidsvorming elkaar raken en gaan daar op zoek naar wegen om talent, kasstroom en energie optimaal te laten renderen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.