De 7 Tips voor uw short strangle optiestrategie

hoog rendement bij neutrale markten

Herbert Robijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De 7 Tips voor uw short strangle optiestrategie

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789491944017, geïllustreerd, 75 blz., August 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: FINODEX B.V.

serienaam/reeks: Opties 2.0

redactie: Mariette Robijn

beschrijving

Herbert Robijn geeft u in dit boek zijn 7 beste tips voor hoog rendement in neutrale markten met de Short Strangle Optiestrategie. Een prachtige, vrij complexe optiestrategie voor de actieve belegger. Zorg dat u exact weet, hoe en wanneer u de Short Strangle inzet en hoe u met risico's omgaat. In 'De 7 Tips voor de Short Strangle Optiestrategie' vindt u:

- Basis van de Short Strangle Optiestrategie
- Grieken, volatility en statistiek
- De 7 tips voor hoog rendement in neutrale markten

Herbert Robijn (1965) startte in de jaren '80 met zijn bedrijf IRIS. IRIS leverde bijna 20 jaar softwaretools aan de professionele optiehandel. Daarna was Herbert ruim 4 jaar bij GL Trade (nu Sungard) actief met trading en risk management oplossingen voor de professionele beurshandel. In 2009 richtte Herbert FINODEX op. FINODEX heeft een uniek aanbod van online beleggingstools voor opties, aandelen en hefboomproducten. Met de geavanceerde tools maken particuliere en professionele beleggers zelf systematische en exacte analyses en selecties.

"Herbert Robijn is er van overtuigd: systematisch, zorgvuldig rekenwerk is de basis van elke succesvolle optiestrategie. Dat rekenwerk is gemakkelijker dan de meeste beleggers denken. De heldere en logische Opties 2.0 methode van Herbert Robijn laat zien dat elke belegger met slim rekenwerk structureel extra inkomen kan genereren met opties."

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.