Master je website

Speel met Google Analytics voor meetbaar succes

Josine van de Nobelen

Master je website

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91472-80-0, 150 blz., June 2015
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

e-Boek (ePub): € 9.95

ISBN: 978-94-91472-81-7, 150 blz., June 2015

Uitgever: Booklight

beschrijving

Hoe effectief is jouw website? Komt hij bovenaan in zoekmachines bij de juiste zoekwoorden? Kan jouw doelgroep je makkelijk vinden? En eenmaal op je website, weet jij de aandacht van bezoekers ook vast te houden? Dit boek leert je alles over Google Analytics wat je altijd al wilde weten, en meer.

Google Analytics is het meest uitgebreide gratis programma voor het analyseren van het bezoekersgedrag op jouw site en verkeer naar jouw site. Toch zijn er maar weinig ondernemers die daarmee regelmatig de effectiviteit van hun site meten én op basis van die metingen acties ondernemen. Het lijkt allemaal veel te ingewikkeld en te tijdrovend.

Toch kan eenvoudige websiteanalyse het verschil maken voor jouw onderneming en je website omzetten in een heuse conversiemachine! Hoe? Josine van de Nobelen legt het je uit aan de hand van haar MASTER-methode. Toegankelijk en lichtvoetig, zonder technisch te worden. Zo wordt websiteanalyse met Google Analytics kinderspel!Josine van de Nobelen (1966) is een atypische webanalist: ze zit niet de hele dag met haar hoofd in de cijfers en verliest zich niet in de technische kant van webanalyse. Juist daarin schuilt haar kracht: ze weet in gewonemensentaal aan iedereen uit te leggen hoe webanalyse met Google Analytics werkt en hoe je het effectief inzet voor je bedrijf. Via haar bedrijf Nobel Analytics helpt ze ondernemers wegwijs te worden in de wereld van webanalyse.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.