Bouwstenen

Kathleen Verlée

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bouwstenen

paperback/ gebrocheerd: € 40.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463931991, 320 blz., September 2020
Formaat: 24.1 (h) x 19.1 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 759 gram.

Uitgever: Owl Press

beschrijving

Iedereen woont erin, maar lang niet iedereen begrijpt waaruit hun huis is opgebouwd. In Bouwstenen zoomen we in op materialen als cement, (cellen)beton, kalkzandsteen, baksteen, metalen, hout en glas. Daarbij wordt er steeds een brug geslagen tussen het materiaal en het effect daarvan op energiebesparing en duurzaamheid.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanbod en de plaatsing van isolatiematerialen en worden zaken zoals warmtetransmissie, vochttransport, luchtdichtheid, brandveiligheid op een eenvoudige manier uitgelegd. Bovendien krijgt de lezer informatie over de actuele regelgeving omtrent deze thema's.

Bouwstenen is een uiterst praktisch en knap geïllustreerd handboek voor onder meer vastgoeddeskundigen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, landmeters, (binnenhuis)architecten of bouwkundigen. Maar ook particulieren die hun huis wat beter willen begrijpen, of geïnteresseerden die een huis willen kopen of voor een renovatie staan, zullen winst halen uit dit boek waarmee je zowel nieuwe als oude woningen leert doorgronden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.