Later wil ik mama worden

Wanneer verlangen naar een kind een litteken wordt

Sofie Van Den Broeck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Later wil ik mama worden

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463931755, 192 blz., April 2020
Formaat: 20.1 (h) x 12.8 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 317 gram.

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

beschrijving

‘Later wil ik mama worden’ is het persoonlijk verhaal van Sofie Van den Broeck. Ze vertelt treffend over haar stapeltjesverdriet: de uitputtingsslag van een meer dan 10 jaar durende kinderwens.

Zoals velen droomden Sofie en haar man van kinderen. Onstuimig en liefdevol dartelden ze van maand tot maand tot het met moeder natuur niet leek te lukken. Met een bang hart trokken ze naar de fertiliteitsarts. De wetenschap zou het oplossen, hoopten ze. Moedig slikken, spuiten, meten en hopen. Na elke poging geen tijd verspillen aan ademhalen, maar doorgaan want het ging hen wel lukken, toch?! Het verdriet werd groter, Sofie werd stiller en banger. Mentaal, emotioneel en lichamelijk was het op. Overleven met een stil verdriet in de drukte van alledag, tussen bolle buiken en kinderverhalen van anderen.

Ze besloten om die andere droom na te jagen, een kindje adopteren. Vandaag is Sofie mama van een jongen en een meisje die gegroeid zijn in haar hart. Nu haar gezin compleet en het nest veilig is, vond ze de kracht om terug te gaan en de deur te openen waar al die stapeltjes verdriet waren opgestapeld. Netjes op een torentje.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.