MCTL - basisboek

Managing Computer Technology Library

Ton van den Hoogen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
MCTL - basisboek

paperback/ gebrocheerd: € 50.34: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463422703, geïllustreerd, 329 blz., August 2017
Formaat: 26.0 (h) x 19.3 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 710 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Hoe haalt u uit IT wat erin zit? Hoe zorgt u voor een (blijvend) optimale inzet van IT in uw eigen bedrijf? Dat zijn de vragen die binnen MCTL (‘Managing Computer Technology Library’) centraal staan. Een systematische aanpak, van operationeel tot strategisch niveau, zorgt voor een juiste invulling van die vragen.

MCTL integreert IT direct in business processen en de producten/diensten die een bedrijf levert. MCTL zorgt dus niet voor Business-IT alignment, zoals het gebied tussen business en IT vaak wordt genoemd, maar voor Business-IT integration. Overigens spreekt MCTL liever over computertechnologie dan over IT om het totale gebied waarop hard- en software kan worden ingezet af te dekken.

Tot slot beschrijft MCTL de noodzakelijke functionele ondersteuning bij het dagelijks gebruik van IT in een organisatie en de aanpassingen die daarop plaats moeten vinden. MCTL gaat dus niet over de technologie op zichzelf maar over de toepassing van die technologie.

Naast dit basisboek is een boek betreffende certificering/examinering beschikbaar. Het basisboek wordt aangevuld met een aantal werkboeken die verdieping en praktische handvatten bieden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.