Preadviezen Reports 2013 NVRII - NACIIL

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Preadviezen Reports 2013 NVRII - NACIIL

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462544512, geïllustreerd, 172 blz., October 2014
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 240 gram.

Uitgever: iUs

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Preadviezen 2013 van de Nederlandse Vereniging voor Rechtsvergelijkend en Internationaal Insolventierecht (NVRII) over achterstelling van vorderingen en aandeelhoudersleningen, waaronder vormen van achterstelling, functie en interpretatie ervan, rechtsgeldigheid en tegenwerpelijkheid jegens derden, rechtsvergelijking met Duits, Oostenrijks en Amerikaans recht, argumenten vóór en tegen achterstelling van aandeelhoudersleningen, Nederlandse rechtspraak en onrechtmatige daad en achterstelling.
De NVRII, opgericht in 2011, heeft als doelstelling het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van het rechtsvergelijkend en internationaal insolventierecht.
De derde jaarvergadering van de NVRII werd gehouden in Amsterdam, op 21 november 2013, met een bespreking van de preadviezen, geschreven door mr. R.J. Abendroth, mr. dr. R. Fransis en mr. dr. R. de Weijs.
De publicatie wordt voorafgegaan door de tekst van de jaarrede van de voorzitter van NVRII, prof. mr. B. Wessels, getiteld `Naar een wettelijk stelsel van erkenningen van buitenlands (niet-EU) insolventievonnissen en wordt afgesloten met een verslag van de discussie.
Website: www.nvrii.org

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Preadviezen _ Reports 2013 NVRII - NACIIL

paperback/ gebrocheerd: € 22.00
Preadviezen 2013 van de Nederlandse Vereniging voor Rechtsvergelijkend en Internationaal Insolventierecht (NVRII) over achterstelling van ...

Meer boekennieuws op Facebook.