De low budget moestuin

Huw Richards

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De low budget moestuin

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462502673, geïllustreerd, 224 blz., February 2021
Formaat: 24.1 (h) x 20.2 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 829 gram.

Uitgever: Forte

trefwoorden: duurzaam groentetuin low budget moestuin tuinieren

beschrijving

Eenvoudig en duurzaam groente en fruit kweken met een klein budget

Huw Richards heeft zichzelf voor de uitdaging gesteld om een jaar lang zijn eigen fruit en groente low budget te telen. In dit boek deelt hij alle inspirerende oplossingen en praktische adviezen die daaruit voortkwamen. Zo kun je snel aan de slag met het verbouwen en oogsten van je eigen biologische groente en fruit.


Kun je geen verhoogd bed betalen? Maak er gewoon eentje van een pallet. Wil je niet zoveel geld uitgeven aan planten? Zoek in je koelkast en keukenkastjes naar alles wat zaaibaar is. Heb je een bepaald soort hark nodig? Zet met je buren een ruilgroep op voor gereedschap. Geen tuin? Zoek iemand in de buurt met een verwaarloosde tuin en tover die om in een groente- en fruitparadijs – in ruil voor een deel van je oogst.


Huw Richards is een jonge moestuinexpert, met meer dan 400.000 volgers op zijn YouTube kanaal Huw Richards. In 2020 publiceerde hij zijn eerst boek: Take one veg, bij Forte Groen in vertaling uitgebracht als De urban moestuin. In dit boek laat hij van maand tot maand zien hoe je met een moestuinbak van 1,2 x 3 meter het hele jaar door zelfgekweekte groenten kunt eten.
Bijna dagelijks deelt Huw de voortgang in zijn moestuin op Instagram @huwsgarden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.