Het Laura's Bakery Kinderbakboek

30 stap voor stap recepten voor kinderen

Laura Kieft

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Laura's Bakery Kinderbakboek

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462502574, geïllustreerd, 96 blz., July 2020
Formaat: 29.0 (h) x 21.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 702 gram.

Uitgever: Forte culinair

beschrijving

Het Laura’s Bakery Kinderbakboek
30 stap-voor-stap recepten voor kinderen

Voor de jonge bakliefhebbers is er nu Het Laura’s Bakery Kinderbakboek.
Met dit boek kan elk kind stap voor stap de fijne kneepjes van het bakken leren en daarmee makkelijke en vooral heel lekkere koekjes, cakes, cupcakes, schuimpjes en taartjes bakken.
De illustraties maken dit boek bijzonder leuk. Niet alleen de ingrediënten zijn voorzien van vrolijke en verhelderende tekeningen, ook alle stappen in het recept zijn prachtig geïllustreerd. De allerjongsten kunnen met een volwassene in de keuken aan de bak gaan en iets oudere kinderen kunnen ook prima zelf aan de slag met deze 30 heerlijke recepten van Laura. Van ijsjes en cupcakes tot chocolate chip wafels, van appelflappen tot swirl koekjes, er zit voor iedereen wat lekkers tussen. Natuurlijk zijn alle recepten in dit kinderbakboek ook voorzien van smakelijke foto’s!
Zoals in alle boeken van Laura zijn de recepten in dit boek helder en niet ingewikkeld en de ingrediënten goed verkrijgbaar.
Het boek is praktisch uitgevoerd met een spiraalband met harde kaft en de pagina’s zijn stevig en kunnen tegen een vlekje: kidsproof!

Met Het Laura’s Bakery Kinderbakboek krijg je gratis toegang tot een online omgeving die vol staat met leuke kleurplaten en meer.

Laura Kieft is bekend van het populaire bakblog Laura’s Bakery en schreef eerder de succesvolle boeken Het Basisbakboek, Het Laura’s Bakery Bakboek en Het Borrelhapjes Bakboek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.