Bersama

Indische gerechten om te delen

Francis Kuijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bersama

gebonden: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789461432414, geïllustreerd, 272 blz., September 2020
Formaat: 25.8 (h) x 21.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 1219 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

beschrijving

'Bersama' is niet zomaar een bundeling van Indische recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische familie(keuken) van Francis Kuijk: ‘De keuken is het hart van ons huis.’ De keuken waarin moeder haar kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is om samen te eten; ook als het geen vetpot is.

De ruim 90 Indische recepten in 'Bersama' zijn er vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe generatie of samen te bereiden in de keuken en zeker om samen op te eten; met familie en vrienden aan tafel of, soms, nonchalant op de bank met een kom geurende en dampende 'laksa ayam' (kokos-kippensoep) in de hand.

Maak na 'Basisboek Indonesisch' wederom kennis met de Indische keuken van Francis. Met gerechten waar je herkenning in zal vinden, zoals 'babi guling' (varkensrollade) of 'sup buntut' (ossenstaartsoep). Maar ook meer vegetarische opties, omdat deze keuken zich daar zo mooi voor leent, meer hartverwarmende comfortfoodrecepten en uitgebreide instructies om zelf een 'kue tampah' (snackmand) te maken. Delen en samen eten is waar het in de Indische keuken om draait en in 'Bersama' neemt Francis je mee in haar keuken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.