Beleggen met voorkennis

het geheim van de OK-Score

Jeroen Siebelink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Beleggen met voorkennis

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789461262172, geïllustreerd, 176 blz., March 2017
Formaat: 21.4 (h) x 13.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 340 gram.

Uitgever: Uitgeverij Dialoog

beschrijving

Elke belegger wil de winnaars kunnen onderscheiden van de verliezers, het liefst eerder dan de rest. Het is de heilige graal in beleggingsland. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar dit geheim, want het is al ontdekt. Door Willem Okkerse, de bedenker van de OK-Score.

De OK-Score is een complex algoritme dat beter dan welke formule ook de jaarcijfers van ondernemingen ontrafelt en terugbrengt tot een top tien. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om kansrijke bedrijven te kiezen en miskleunen te vermijden. Het resultaat is een hoger rendement en veel minder risico.

Schrijver en journalist Jeroen Siebelink reconstrueert in dit meeslepende boek de solitaire zoektocht van bedrijfskundig analist Willem Okkerse naar de OK-Score. Een jarenlange studie met het doel om de geheimen achter de jaarcijfers van beursondernemingen te ontrafelen, niet alleen voor beleggers maar ook voor accountants en commissarissen. Het resultaat is een spannend en onthullend verhaal over tegenwerking, doorzettingsvermogen en succes.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.