Kleurpraat

Inzicht in jezelf met kleuren

Margaretha Gieles

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kleurpraat

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789460151996, geïllustreerd, 128 blz., October 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.5 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 566 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

beschrijving

Met 'Kleurpraat' kun je razendsnel inzicht in jezelf krijgen. Trek zeven inzichtkaarten uit de stapel en leg ze voor je neer. Zoek vervolgens de bijbehorende vragen op in het boek en laat je verrassen. Ga het gesprek aan met jezelf en ontdek wat de kaarten over jou vertellen. Ze geven inzicht in emoties, blokkades, talenten, relaties, werk enzovoort.

Of wil je weten waar jij op dit moment versterking nodig hebt? Dan kunnen de krachtkaarten je veel informatie geven.

Als je als therapeut of (kinder)coach werkt of gewoon een diepgaand gesprek met iemand wilt voeren, kan 'Kleurpraat' helpen om de juiste vragen te stellen. Dat wat anders mogelijk verborgen zou blijven, kan zo boven tafel komen.

‘Kleurpraat’ klinkt gezellig en de insteek is laagdrempelig, maar let op: het is niet zomaar een kaartspel! Kleuren leggen je binnenste bloot en de bijbehorende kaarten en vragen leiden je direct naar de kern.


Margaretha Gieles is medium, grondlegger van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD), docent en auteur. Al ruim 25 jaar heeft zij een praktijk in Middelburg. Zij geeft workshops en cursussen CKD in binnen- en buitenland. Van haar hand verschenen reeds meerdere boeken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.