Ware liefde van een uur

Sigrid Schellen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ware liefde van een uur

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789460019234, 200 blz., October 2020
Formaat: 21.2 (h) x 14.1 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 288 gram.

Uitgever: Uitgeverij Vrijdag

beschrijving

‘In Ware liefde van een uur neem ik je mee naar bed. Het bed van een meisje van plezier; míjn bed. Zonder schroom vertel ik wat er zich tussen mijn lakens afspeelt. Hoe spannend en opwindend dat kan zijn, maar ook hoe teleurstellend dat soms is. Hijgen en praten, aaien en slaan. Rode oortjes en blozende konen. Een lach, soms een traan.
Het avontuur beperkt zich natuurlijk niet tot mijn bed. Ik onthul ook hoe het eraan toegaat wanneer de klanten weg zijn en ik alleen achterblijf. Pas dan geef ik me echt bloot. Ik vertel hoe het leven eruitziet als iedereen plots weet dat jij ‘die hoer’ bent. Hoe bevrijdend het is om eindelijk dat dubbelleven van je af te schudden en weer helemaal jezelf te zijn. Hoe dat je leven soms ook nodeloos ingewikkeld maakt, en hoe het je bepaalt. Als mens, als vrouw, als moeder.’

Sigrid Schellen is sekswerker en auteur. Met haar debuut Hoerenchance doorbrak ze het taboe rond sekswerk en ontkrachtte ze de clichés rond haar beroep. Ware liefde van een uur is de kroniek van een turbulent jaar, maar het is ook een afscheid. Het einde van een tijdperk. Het punt achter de vele uitroeptekens.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.