Hond met 2 gezichten

Ingrid van Dam

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hond met 2 gezichten

paperback/ gebrocheerd: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789403608495, geïllustreerd, 148 blz., February 2021
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 235 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Het waargebeurde verhaal van Golden Retriever Bruno.

Een Golden Retriever die lichamelijk gezond werd geboren. Toch was er een aangeboren genetische aandoening die hem zeer agressief en onbetrouwbaar maakte, onzichtbaar in dat lieve puppy schuilde toen hij werd gekocht bij deze Nederlandse malafide broodfokker.

Bruno, als pup van 13 weken oud al zijn 1e serieuze bijtincident, het moment dat zijn genetische aandoening zich openbaarde.
Naarmate Bruno ouder werd, werden de bijtincidenten steeds ernstiger.
Bruno kwam bij me wonen toen hij net 2 jaar was, omdat zijn eigenaren hem niet meer vertrouwde na de vele bijtincidenten en met hun handen in het haar zaten van ellende.
Met heel veel intensieve begeleiding hebben ik, gedragstherapeuten en dierenartsen geprobeerd om zijn agressie om te buigen. Doordat het een aangeboren genetische aandoening was, bleek dat hij steeds na periodes van herstel toch weer na een aanval verder terugviel als dat we gestart waren. Tijdens en na elke aanval werd hij steeds gevaarlijker, zijn baknijd en resource-guarding waren erger terug. Hoe ouder hij werd des te gevaarlijker werd hij.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.