Bouw je eigen geldmachine

in 7 stappen binnen 10 jaar een lachende miljonair

Dick De Nijs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bouw je eigen geldmachine

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789403605852, geïllustreerd, 121 blz., September 2020

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Wil je snel aan de slag met passief inkomen? Of een goed pensioen? Via indexfondsen, ETF's, aandelen en/of vastgoed? Dan is dit het boek voor jou!

In dit boek leer je de 7 bewezen basis stappen die je telkens opnieuw in de juiste volgorde moet uitvoeren om op een eenvoudige wijze in 10 jaar miljonair te worden. En het kan zelfs met (bijna) helemaal niets doen. Nou ja, superrijk worden met echt helemaal niets doen.... dat bestaat natuurlijk niet.

Dit boek is het eerste deel van een drieluik om te leren hoe je vermogen opbouwt met investeren in aandelen en inkomen met investeren in vastgoed. In dit deel leer je het basismodel van de geldmachine en hoe je hem aanzet om je vermogen te boosten en "passief" inkomen te generen. En je leert een simpele volledig te automatiseren manier om je geld te beheren zodat je snel rijker kan worden, zelfs als je nu (nog) in de schulden zit.

In dit deel kun je direct met tenminste één van de vier aangereikte geldmachines aan de slag waar je absoluut niets anders voor hoeft te doen dan hem simpelweg in te stellen. En als je verder niets zou willen doen, dan is deze ene basis geldmachine al meer dan genoeg om miljonair te worden.

VOEL DE RIJKDOM

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.