Gin & Tonic

De complete gids voor de perfecte mix

Frédéric Du Bois; Isabel Boons

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gin & Tonic

paperback/ gebrocheerd: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789401469777, 512 blz., September 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Lannoo

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

?

Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins... Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijst dat we niet genoeg krijgen van dit drankje. Deze gids biedt een schat aan nuttige basiskennis voor het proeven van gin.

Welke gin hoort bij welke tonic, op welk moment drink je hem het beste en welke kruiden passen er in de ideale mix? Deze gin & tonic-bijbel heeft zijn strepen verdiend en vormt het ultieme naslagwerk.

Frédéric Du Bois, ginexpert, biedt in deze nieuwe editie een antwoord op al je vragen en geeft je een aanzet voor jouw eigen creaties als ginliefhebber. Met behulp van een uiterst praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze. Nu met extra gins, alcoholvrije variaties, nieuwe mixers en ginreizen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gin & Tonic

gebonden: € 29.99

Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur ...

Meer boekennieuws op Facebook.