De Alleenganger

Eenzaamheid ... een uitdaging!

Jan Verduin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Alleenganger

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789090337135, 463 blz., November 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 4.0 (d) cm. Gewicht: 664 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

redactie: Léon Blickman

bewerkt door: Karel & Linda Ontwerpstudio

trefwoorden: campereis, eenzaamheid, hsp, meditatie, stilte,

beschrijving

Een reis door en vanuit het innerlijk van de schrijver, met zijn campertje als toneelattribuut.

De Alleenganger op pad om een al-één-ganger te worden. Tenminste ... dat is de zoektocht. Op een unieke, open, eerlijke en ook bij vlagen hilarische wijze beschrijft deze Alleenganger zijn ervaringen, ontmoetingen, gedachten en inzichten op deze tocht. De sensitieve man ontdekt dat de stilte niet buiten zichzelf gevonden kan worden, maar dat daarvoor een innerlijke reis nodig is. Met andere woorden, de reis heeft een tweeledig karakter: uiterlijk én innerlijk.

Op een inzichtelijke manier zien wij het spirituele doel en de betekenis van het alleen-zijn. Ook binnen relaties ontkom je er niet aan. Het is een verwijdering van je diepste zelf en je ervaart dan de innerlijke roep om dat te herontdekken. Iedereen – niemand uitgezonderd – wordt op een bepaald moment met deze innerlijke roep geconfronteerd.

HSP – hooggevoeligheid – waar velen in deze tijd mee te maken hebben, universeel bewustzijn, droombeleving, meditatie en eenheidservaringen komen in dit boek ruim aan bod.

Ook wordt er een verbinding gelegd met de coronacrisis. De vele mensen die hier rechtstreeks of zijdelings door geraakt worden kunnen in dit boek troost en antwoorden op hun innerlijke vragen vinden.

In dit veelzijdige boek zullen veel lezers zich herkennen. Het is een boek van deze tijd, met nieuwe en hoopvolle perspectieven voor de mens die naar de zin van het bestaan zoekt nu het materialisme zijn glans verloren heeft.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jan Verduin heeft gewerkt in diverse vernieuwende initiatieven op het gebied van biologische voeding en landbouw. Ruime ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van spirituele ontwikkeling. Hij is auteur/schrijver van deverwanten.nl toelichtingEcht een boek van deze tijd waarin antwoorden te vinden zijn op de vragen over de onzekere tijden waarin we nu leven. Een oproep om de weg naar binnen te gaan. De wereld verandert alleen in de mate dat het individu aan zichzelf werkt.Eigen ervaringen en adviezen op het gebied van meditatie en spirituele ontwikkeling in zijn algemeenheid.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.