Het Recruitment Fundament

Arjan Elbers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Recruitment Fundament

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789090330693, geïllustreerd, 256 blz., June 2020
Formaat: 24.8 (h) x 17.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 718 gram.

Uitgever: Getnoticed

redactie: Andrew van Tienoven

illustrator: Kathy Gubbels

beschrijving

Het Recruitment Fundament is een musthave voor elke recruiter, intercedent, hr-medewerker, arbeidsmarktcommunicatiespecialist, communicatiemedewerker of tekstschrijver.

Het Recruitment Fundament is dan ook het boek dat elke professional op zijn of haar slaapkamer zou moeten hebben liggen. Het geeft alle geheimen prijs achter het succesvol recruiten op de vlakken: doelgroepbepaling, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing, conversie, top recruitment, hiring management en nog veel meer. De methode brengt je meer dan alleen praktische adviezen. Je krijgt ook zeer waardevolle "do's en dont's" van de 25 bekendste Nederlandse recruitment professionals.

Luchtig geschreven, met een flinke dosis humor. Wil je weten waarom dit boek in je slaapkamer hoort te liggen? Koop en lees het!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Arjan Elbers (bouwjaar 1978), Brabander in hart en nieren, woont samen met Ceciel en hun twee kinderen Yf & Cleo. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano.

Hij werkte ruim tien jaar in internationaal corporate- en bureaurecruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat hij ondernemer werd. In 2009 richtte hij (mede) Getnoticed op en sindsdien is hij daar Managing Director. Het bureau is gespecialiseerd in de bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij-websites en is onder andere bekend van The Next Crowd (Recruitment marketing-campagnes on demand). Met zijn specialistenteam van 35 bevlogen collega’s sleept hij ook nog eens regelmatig wat prijzen in de wacht voor het geleverde werk. Arjan schrijft, spreekt en ademt online recruitment. Hij is niet stil te krijgen over zijn grote passie; Recruitment. Zelfs niet in zijn bijrol in de Raad van commissarissen bij Rabobank Peelland Zuid, Raad van advies bij ROC Gilde Opleidingen en als blogger voor FrankWatching.

Samengevat: (Online) Recruitment Vakidioot (kan verder ook echt niets). Meer informatie over een bepaald onderwerp? Link Arjan even! Of ga naar www.hetrecruitmentfundament.nl.
inhoudsopgaveIntroductie
1. Waarom je je recruiter een knuffel moet geven
2. Het recruitment fundament
3. Het wervingsplan
4. Het employer brand & de EVP
5. Arbeidsmarktcommunicatie
6. Serieus bereik (hoe kom ik aan mensen)
7. En nu converteren (werken-bij-site en ATS)
8. Hoe herken je de beste recruiters?
9. Een getrainde hiringoperatie
10. Ontwikkelingen in de recruitmentmarkt
11. Extra: superhelden-toeslag
12. Tot slot
toelichtingHet Recruitment Fundament geeft alle geheimen prijs achter het succesvol recruiten op de vlakken: doelgroepbepaling, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing, conversie, top recruitment, hiring management en nog veel meer. De methode brengt je meer dan alleen praktische adviezen. Je krijgt ook zeer waardevolle "do's en dont's" van de 25 bekendste Nederlandse recruitment professionals.

Met 10 jaar internationale recruitment ervaring, 10 jaar online recruitment expertise en honderden klantgesprekken verder weet Arjan Elbers je te informeren, inspireren en activeren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.