De kracht van liefde

Christa Krommenhoek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht van liefde

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789090318585, geïllustreerd, 200 blz., September 2019
Formaat: 24.8 (h) x 17.4 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 683 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

beschrijving

Op 37 jarige leeftijd breekt Koos Alberts, metselaar en snackbarhouder, door met drie hitsingles in de Top 10 van de Nationale Hitparade. Het is de start van een waanzinnige carrière. Tot in 1987 een zwaar auto-ongeluk een dramatische wending aan zijn leven geeft. Met een verlamde stemband en een hoge dwarslaesie knokt hij zich terug naar het podium. Hij blijft één van Nederlands populairste volkszangers. Winnaar van vele prestigieuze prijzen en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Een artiest en sporter in hart en nieren tot hij in september 2018 de strijd in een kort gevecht met kanker verliest.

"Denk je dat ik ooit nog thuis kom?" Je vraagt het aan mama. Het is één van de zinnen die me het meeste raakt in deze hele situatie. Omdat het aangeeft dat je twijfelt. "Tuurlijk kom je nog thuis" zegt ze en tot op zekere hoogte gelooft ze dat ook nog.

Christa Krommenhoek schreef 'De kracht van liefde' als ode aan haar ouders. Woorden die je raken en ontroeren over de onvoorwaardelijke liefde in een leven waar tegenslag voor de deur staat. Een prachtig verhaal wat de lezer laat zien wat je met dapperheid, doorzettingsvermogen en moed nog allemaal kunt bereiken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.