de kleine Dickens

Basisbereidingen voor in uw keukenlade

J. Dickens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
de kleine Dickens

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083101408, 208 blz., November 2020
Formaat: 14.8 (h) x 10.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 205 gram.

Uitgever: Uitgeverij Dickens

beschrijving

Zoekt u ook altijd urenlang naar een goed recept op internet of in de stapels kookboeken in uw kast?
Hoe maakte je die soep of dat sausje ook alweer?
Hoe bak ik een brood? Hoe barbecue ik een hele kip?
Welke kruiden/specerijen gaan er in een Indiase curry?
Zoek niet verder!
Alle dagelijkse, feestelijke, en overheerlijke recepten worden stap voor stap uitgelegd in de kleine Dickens!
Meer dan 200 recepten samengevat in A6 formaat. Altijd bij de hand in uw keukenlade, om even te kunnen ‘spieken’.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)J. Dickens, Leerkracht patisserie/boulangerie, Biersommelier en hobbykok.inhoudsopgave
1. Aardappel uit de oven
2. Aardappelgratin
3. Aardappelkroketjes
4. Aardappelpuree
5. Aardappelsalade
6. Aioli
7. Amandelspijs
8. Amarena kersen
9. Appelbeignets
10. Appelbol
11. Appelflap
12. Appelmoes
13. Appelstroop
14. Appeltaart
15. Aspergesoep
16. Baba ganoush
17. Bagel
18. Bami/nasischijf
19. Banketbakkersroom
20. Bapao
21. Barbecuesaus
22. Bavaroise fruit
23. Bavaroise room
24. Bavaroise room-/suiker-/eivrij
25. Bechamelsaus
26. Beenham
27. Biefstuk Bakken
28. Bierbeslag
29. Biscuit
30. Bladerdeeg
31. Bloody mary
32. Boter crème
33. Boterkoek
34. Botersaus
35. Bouillon groente
36. Bouillon vis
37. Bouillon vlees
38. Bouquet Garni
39. Bouquet Marmite
40. Brood Krokant
41. Brood Zacht
42. Broodpudding
43. Brownie
44. Buikspek
45. Cake
46. Chips
47. Chocolade
48. Chocoladeglazuur
49. Chocolademelk
50. Chocolademousse
51. Chocoladesaus
52. Ciabatta
53. Cocktailsaus
54. Coleslaw
55. Crackers
56. Crème brûlée
57. Cremeux boter
58. Cremeux chocolade
59. Croissants
60. Desem
61. Donuts
62. Dressing vinaigrette
63. Dressing Yoghurt
64. Dûkkah
65. Ei gevuld
66. Ei koken
67. Ei salade
68. Eierkoek Brabants
69. Erwtensoep
70. Espuma
71. Filet americain
72. Fries suikerbrood
73. Friet
74. Fruitgelei
75. Ganache
76. Gaucamole
77. Gehaktbal
78. Gevogelte Braden
79. Gnocchi
80. Granola
81. Harde Wener deeg
82. Hazelnootpasta
83. Hollandaise saus
84. Hummus
85. Huzarensalade
86. Jam
87. Jus
88. Kaasfondue
89. Kaassaus
90. Kaasstengels
91. Karamel
92. Kerst/paasstol
93. Ketchup
94. Kibbeling
95. Kip Gefrituurd
96. Kipkerrie/saté salade
97. Kletskop
98. Knoflooksaus
99. Koffiekoek
100. Komkommersalade
101. Kreeft/krab
102. Kroket
103. Kruidenboter
104. Kruidenmix 5-spice
105. Kruidenmix Aziatisch
106. Kruidenmix Gehakt
107. Kruidenmix Indische curry
108. Kruidenmix Italiaans
109. Kruidenmix Mexicaans
110. Kruidenmix Midden-oosten
111. Kruidenmix Speculaas
112. Kwarktaart Gebakken
113. Kwarktaart Ongebakken
114. Likeur
115. Limonadesiroop
116. Linzer-taart
117. Loempia
118. Macarons
119. Madeleines
120. Margarita
121. Marinade Gevogelte
122. Marinade Rund
123. Marinade Varken
124. Marinade Vis
125. Marinade Wild
126. Marsepein
127. Mayonaise
128. Milkshake
129. Mojito
130. Mole Mexicaans
131. Mosselen
132. Mosterd
133. Moulleux
134. Naanbrood
135. Oliebollen
136. Omelet
137. Oude kaassalade
138. Panna cotta
139. Pannenkoeken
140. Parfait
141. Pastadeeg
142. Pastasaus Bolognese
143. Pastasaus Carbonare
144. Pastasaus Popeye
145. Pepermunt
146. Pesto groen
147. Pesto rood
148. Piccalilly
149. Piedeeg
150. Pindakaas
151. Pitabroodjes
152. Pizzadeeg
153. Pulled Pork
154. Quiche
155. Ragout
156. Ravigottesaus
157. Remoulade saus
158. Rijstepap
159. Risotto
160. Roomijs
161. Rosbief
162. Roux
163. Sabayon
164. Sambal Oelek
165. Sangria
166. Satésaus
167. Sauce americain
168. Saucijzenbroodjes
169. Saus Gebonden
170. Schnitzel Wiener art
171. Schuim kookmethode
172. Schuim Rauw
173. Sloffendeeg
174. Soep Gebonden
175. Soep gepureerd
176. Soep Helder
177. Soesjes
178. Sorbetijs
179. Souffle
180. Spareribs
181. Speculaas
182. Sprits
183. Stoofpeer
184. Stoofvlees
185. Stroopwafels
186. Tartelettes
187. Tiramisu
188. Tonijnsalade
189. Tortilla Mexicaans
190. Tzatziki
191. Vanillesaus
192. Vis pekelen
193. Vis roken koud
194. Vis roken warm
195. Vlaai
196. Vleesglazuur
197. Vleessalade
198. Wafels
199. Wecken/inmaken
200. Wentelteefjes
201. Worst
202. Worstenbrood Brabants
203. Zuurkool
toelichtingZoekt u ook altijd urenlang naar een goed recept op internet of de stapels kookboeken in uw kast?
Hoe maakte je die soep of dat sausje ook alweer?
Hoe bak ik een brood? Hoe barbecue ik een hele kip?
Welke kruiden/specerijen gaan er in een Indiase curry?
Zoek niet verder!
Alle dagelijkse, feestelijke, en overheerlijke recepten worden stap voor stap uitgelegd in de kleine Dickens!
Meer dan 200 recepten samengevat in A6 formaat. Altijd bij de hand in uw keukenlade, om even te kunnen ‘spieken’.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.