Nederland - Eropuit in elk seizoen

Ontdek 20 stadjes en hun omgeving in een dag of weekend weg. De reisgids vol historie, natuur, tips en fiets- & wandelroutes.

Godfried van Loo; Marlou Jacobs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nederland - Eropuit in elk seizoen

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083042787, geïllustreerd, 216 blz., November 2020
Formaat: 29.7 (h) x 21.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 919 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: citytrip dagtrip fietsen geschiedenis mooi plekken natuur nederland reisgids stadswandeling steden stedentrip vestingsteden wandelen weekend ...

beschrijving

Ontdek 20 kleinere historische stadjes en hun omgeving. Voor een bijzonder weekend weg of leuke dag eropuit, in elke maand van het jaar. Met veel achtergrondinformatie leiden we je rond. We vertellen je wat er te zien en te beleven is, zowel in de stad als daarbuiten.

- VERRASSEND & COMPLEET -


Dit boek gaat niet over de grote bekende steden maar juist over minder voor de hand liggende prachtige oude stadjes, verspreid door het land. Met historische achtergrondverhalen en honderden unieke foto’s, begint je reis al thuis op de bank. Interessante stadswandelingen voeren je langs historische panden, verrassende musea en gezellige pleinen. Ook geven we je tientallen mooie wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken. Koffietentjes, restaurants en bijzondere slaapadressen... Geen zorgen, we zijn overal geweest en hebben het voor je uitgezocht.


- OOK VOOR WIE LIEVER THUIS BLIJFT -


Met honderden actuele fraaie foto’s en interessante verhalen kan de lezer ook thuis 'op reis' door eigen land. In de 20 hoofdstukken over historische steden komen tal van bijzondere verhalen aan bod. Van de steden, hun regio’s maar ook van Nederland als geheel. De moord op Bonifatius in Dokkum, de bloeitijd van de Hanzesteden, de VOC en de Tachtigjarige Oorlog passeren de revue.

- INCLUSIEF MOBIELE APP -


Een boek dat met veel toewijding is gemaakt door ervaren reisgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, bekend van de bestseller ‘Nederland - Vakantie in eigen land’. Ook bij dit boek maak je gebruik van een gratis mobiele app voor onderweg zodat je alle behandelde bezienswaardigheden makkelijk kunt vinden. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl is bovendien nog meer informatie te vinden en zijn video’s te bewonderen.

- PRACHTIG CADEAU -


Dit luxe uitgevoerde reisboek is een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. Niet alleen door de inhoud en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger. Na hun bestseller 'Nederland - Vakantie in eigen land', over relatief onbekende Nederlandse regio’s vol rust en ruimte, kon dit vervolg niet uitblijven. Eerder verschenen van het duo al vele succesvolle reisgidsen over andere bijzondere landen. Nieuwsgierig naar meer? Kijk op www . reisreport . nl.inhoudsopgaveIn dit boek nemen we je mee naar 20 kleinere historische steden in Nederland, verspreid door het land. Heerlijk om te bezoeken in elke maand van het jaar. Eeuwenoude vestingsteden, steden van de VOC tot eeuwenoude bedevaartplaatsen die ons land al vroeg op de kaart hebben gezet. Je krijgt alles mee over de geschiedenis van deze steden en we vertellen je wat er te zien en te beleven is. Zowel binnen de stadsmuren als in de omgeving. Van steden in Zeeland, Brabant en Limburg tot Twente, Groningen en Friesland. We nemen je mee door het hele land.toelichtingOntdek 20 kleinere historische stadjes en hun omgeving. Voor een bijzonder weekend weg of leuke dag eropuit, het hele jaar door. Met veel achtergrondinformatie leiden we je rond en vertellen je wat er te zien en te beleven is, zowel in de stad als daarbuiten. We helpen je bovendien ook zelf alles te ontdekken in stadswandelingen, fiets- en wandelroutes. Inclusief gratis mobiele app voor onderweg.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.