Paradijs Stad

Hoe we onze tijd besteden: Werk, rust en waarom we hier op aarde zijn.

John Mark Comer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Paradijs Stad

gebonden: € 18.95

ISBN: 9789082858761, 312 blz., December 2020
Formaat: 20.5 (h) x 15.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 502 gram.

Uitgever: Unravel Publishers

vertaald door: Liza de Jonge; Jolke Bomhof; Ellies Bomhof

trefwoorden: doel van het leven rust werk

beschrijving

Waarom bestaan we? Wat betekent het om mens te zijn?

Je hebt vast weleens iemand horen zeggen: het gaat erom wie je bent, niet om wat je doet.

Echt? Waar staat dat in de Bijbel?

Want de Bijbel leert ons vanaf de allereerste bladzijde dat de mens bedoeld is om over de aarde te heersen, de ongekende mogelijkheden van de aarde te ontdekken en een samenleving te creëren.

Paradijs Stad is een theologisch onderbouwd, praktisch en ontnuchterend boek. Het gaat over meer voldoening en plezier halen uit je dagelijks leven, uit je werk en uit je vrije tijd. Alles wat we doen, heeft waarde voor God. Dit boek helpt je om te begrijpen waarom jij hier op aarde bent en wat dat betekent voor de rest van je leven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)John Mark Comer is pastor van onderwijs en visie in Bridgetown, een kerk in Portland, Oregon, in de Verenigde Staten. Hij is getrouwd met Tammy, en samen hebben zij drie kinderen, Jude, Moses en Sunday.toelichtingKan het God schelen waar ik werk? Is mijn werk—in een kantoor, fabriek, keuken of studio—van belang voor God? Hoe zit het met wat ik doe in mijn vrije tijd en hoeveel rust ik neem? Of ben ik vooral nuttig als ik voor de kerk of een non-profitorganisatie werk?

Al vanaf de allereerste bladzijden van de Bijbel moedigt God ons aan om over de wereld te heersen, om de potentie die in de aarde zit ten volle te benutten. Binnen dit idee zoeken we naar het doel van ons leven en wat dat betekent voor de normale, dagelijkse dingen die we doen, zoals naar het werk gaan, mails beantwoorden, het huishouden doen, kinderen opvoeden en huiswerk maken.

In Paradijs Stad ontdek je dat Gods missie de hele schepping omvat, en dat het Zijn plan is dat wij succesvolle mensen zijn, niet slechts religieuze volgelingen.‍

Paradijs Stad is een praktische (en theologisch onderbouwde) gids die je meeneemt op een reis—van de schepping, het paradijs, tot de laatste, hemelse stad, om die ene veelgestelde vraag te beantwoorden: “Wat betekent het om mens te zijn?”.

Een reis waarin je het hart en de intenties van God ontdekt. Een reis waarin je nieuwe visie ontwikkelt over je tijdsbesteding; zowel in het werk dat je doet, als hoe je je vrije tijd besteedt en wat de zin is van jouw leven.

Alles wat we doen, heeft waarde voor God. Dit boek helpt je om te begrijpen waarom jij op aarde bent en wat dat betekent voor de rest van je leven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.