Klassiek In Zicht

Ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek

Aldo Druyf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Klassiek In Zicht

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081449625, 378 blz., December 2018
Formaat: 19.8 (h) x 12.9 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 358 gram.

Uitgever: Aldo Classics

illustrator: John Minnion

beschrijving

Klassiek In Zicht is dé lees- en luistergids voor een ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek.
De grote verscheidenheid in klassieke muziek maakt het echter lastig om te ontdekken wat jíj mooi vindt. Mozart schreef bijvoorbeeld muziek in vrijwel alle genres: van pianoconcerten en vioolsonates tot symfonieën en opera. Klassiek In Zicht is daarom niet ingedeeld naar componist maar op genre, waardoor de bekendste werken per stijl overzichtelijk bij elkaar staan!

Naast deze unieke indeling is Klassiek In Zicht ook nog eens de eerste (!) interactieve klassieke muziekgids. Alle muziek uit het boek kun je via de handige QR-codes direct beluisteren met je mobiel of tablet of via de website www.klassiekinzicht.nl. Op deze manier gaan lezen en luisteren hand in hand!

“Het is zo’n geweldig boek met zoveel verrassende dingen […] zoiets als dit heb ik nog nooit gezien. Er is altijd een bepaalde link of invalshoek waarbij je denkt, o wat leuk! Dat je daarbij met je telefoon de muziek direct kan beluisteren is wel heel bijzonder, en als ík het kan is het voor iedereen mogelijk. Met zijn veelzijdigheid kun je Klassiek In Zicht best de Lonely Planet van de klassieke muziek noemen!”
- Jan Willem de Vriend, vaste dirigent van het Residentie Orkest

Verder staat de gids vol met quotes, columns, tips, voorbeelden van klassiek in pop & film en is rijk geïllustreerd met tekeningen van de Engelse kunstenaar John Minnion. Zijn grote kennis van klassieke muziek maakt dat de tekeningen kloppen tot in elk detail!

“Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van klassieke muziek. Van jong tot oud, van beginner tot ervaren liefhebber, thuis en op school. Daarom heb ik Klassiek In Zicht geschreven.” - Aldo Druyf, musicus en schrijver

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.