GUTS in tijden van corona... en erna

Hilde A.J. Bolt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
GUTS in tijden van corona... en erna

paperback/ gebrocheerd: € 11.50

ISBN: 9789079624423, geïllustreerd, 116 blz., January 2021
Formaat: 16.1 (h) x 14.3 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 137 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

beschrijving

'GUTS in tijden van corona... en erna' is een compacte en inspirerende corona-zelfhulp gids. Hilde Bolt adviseert de lezer om beter naar het eigen lichaam te luisteren en het meer aandacht te geven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Drs. Hilde A.J. Bolt, van oorsprong psycholoog-psychotherapeut, is gespecialiseerd in trauma, hechting, stress en lichaamsgericht werken. Zij is al 15 jaar als opleider verbonden aan het Europees Instituut de Baak en heeft haar eigen lichaamsgerichte opleidingsinstituut De Alchemist. Zij is grondlegger van het Dynamisch Fasenmodel. Zij publiceerde eerder 'Get your Guts - je instinct als kompas'(3e druk, Leporello Uitgevers 2021) en 'Waar gaat het nou écht over? Dynamisch coachen bij stress & burn-out' (2019, Kloosterhof).inhoudsopgave'GUTS in tijden van corona... en erna'
1 De spiegel van corona
2 GUTS op alle niveaus en corona
3 Hoofd-Hart-Instinct en corona
4 Zelfzorg: hoe doe je dat?
5 Hoe houd je je lichaam en je guts - je darmen - gezond?
Met voedingsadviezen van John van der Woude
toelichting‘GUTS in tijden van corona… en erna helpt iedereen die het in deze tijd lastig heeft. Hilde Bolt analyseert de huidige crisis en geeft tips voor fysieke en spirituele zelfzorg en zingeving. Een interview met leefstijlarts en osteopaat John van de Woude maakt dit boekje tot een complete corona-overlevingsgids.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.