Roadtrip Cevennen

Tour des Cévennes, fantastische haarspeldbochten over het Centrale Massief, gelegen in het midden van Zuid-Frankrijk. Op zoek gaan naar de perfecte weg? Maar er zijn er hier zoveel!

Alexander WPM Snijdewind

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Roadtrip Cevennen

gebonden: € 49.11: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789077322536, geïllustreerd, 112 blz., June 2020
Formaat: 24.3 (h) x 21.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 621 gram.

Uitgever: Mension BV

trefwoorden: autovakantie cevennen roadtrip stuurmanswegen

beschrijving

Tour des Cévennes, fantastische haarspeldbochten over het Centrale Massief, gelegen in het midden van Zuid-Frankrijk. Op zoek gaan naar de perfecte weg? Maar er zijn er hier zoveel!


Een week lang rijden over de mooiste wegen. Het is een streek met veel natuur, een ruig landschap van groen beboste hellingen, ruige riviertjes, rotsachtige dalen, prachtige dorpjes en stadjes. Een streek ook van uitersten, met ‘s winters veel kans op sneeuw en ‘s zomers vaak een overheersende droogte.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alexander Snijdewind is voormalig IC-verpleegkundige en heeft sinds 2002 een medisch congresbureau en uitgeverij. Hij organiseert sinds 2004 La Carrera Paneuropeana (Porsche 911 only) en de Tour de L’eautomobile. Sinds 2018 is hij ook mede-organisator van de Maus Gatsonides Trofee (Kraantje Lek Revival).Daarnaast heeft hij twee rallyboeken en een Porsche kookboek gemaakt. Eind 2018 verscheen van zijn hand het eerste deel van 'Ontsnappingen, een gelimiteerde serie, met een zeer beperkte oplage van 99 stuks. Kocht voor de eerste rally in 2004 zijn allereerste Porsche en sindsdien zijn vele Porsches de revue gepasseerd. Is nu nog steeds heel blij met zijn 993 Turbo S die hij in 2008 kocht. Voor de serie routeboeken Ontsnappingen 2.0 die vanaf 2020 het licht gaan zien heeft hij weer veel nieuwe routes gemaakt in Zuid-Frankrijk, Ierland, Schotland en Noorwegen.toelichtingIk weet zeker dat u uiteindelijk gaat verlangen naar een stuk recht wegdek, ondanks dat u natuurlijk enthousiast bent en blijft over bochten en bergen. U rijdt door vele rotskloven en door menig schitterend stenen bergdorp, door kromme straatjes, over kasseien en langs pittoreske huizen. Ook de gorges blijven indrukwekkend. De dorre begroeiing, met daaronder de gelaagde rotspartijen, de in de rotsen uitgehouden wegen en rotsbogen, het blijft een uniek gezicht. Waar u ook kijkt, het landschap is hier gewoon romantisch. U volgt diverse kloven met de mooiste afdalingen en uitzichten die u nergens anders gaat aantreffen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.