Post Normaal

Bernard Jolink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Post Normaal

gebonden: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789070024963, geïllustreerd, 96 blz., March 2019
Formaat: 22.9 (h) x 22.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 612 gram.

Uitgever: Universal Books

bewerkt door: Stefan Geurtzen

beschrijving

Verhalen, dagboeknotities, tekeningen, schetsen en losse herinneringen. De nieuwe Bennie Jolink komt in de vorm van een bijzonder 96 pagina’s tellend boek. Beeldende kunst, literatuur en muziek ineen dus. “Deze 3 kunstvormen combineren is en was een idee dat ik al had in 1968 en heb ik nu eindelijk gerealiseerd,” zegt de voorman van Normaal er zelf over.
“Toen ik mij na een absoluut dieptepunt qua gezondheid met veel moeite opgewerkt had naar een telkens iets betere conditie, begon ik er zowaar weer zin in te krijgen. Niet zozeer in optreden, maar in creatieve uitingen,” aldus Jolink, die momenteel extra in de belangstelling staat omdat hij binnenkort als enige levende Nederlandse kunstenaar met een werk in het Rijksmuseum komt te hangen.

De cd in het boek is Jolink’s derde solo-album. De verhalen gaan voornamelijk over zijn periode na het afscheidsconcert van Normaal, dat in 2015 paatsvond. Ook bevat het boek de 12 songteksten van het album, vergezeld van een uitgebreide uitleg over ieder nummer.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.