Dit is mijn ware Afrika

Hoe Afrika hielp mijzelf te ontwikkelen

Carole Donkers

Dit is mijn ware Afrika

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6523-753-8, geïllustreerd, 240 blz., December 2020
Formaat: 20.0 (h) x 14.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 387 gram.

beschrijving

Als twaalfjarige leest Carole Donkers het boek ‘Roots’, over het leven van de Gambiaanse jongen Kunta Kinte. Haar les: waarom hebben mensen in Afrika de hulp van ‘het Westen’ nodig? Ze neemt zich voor ooit naar Afrika te gaan om de waarheid te ontdekken.

In 2010 wordt dat voornemen omgezet in daad en reist ze naar het Noorden van Ghana, om er ruim tien jaar te blijven. Samen met de lokale leiders van transformatie vormt ze Talents 4 Humanity; een co-creatieve community van zelfbewuste pioniers.

In dit boek neemt Carole je mee op ontdekkingsreis in haar Afrika. Persoonlijke ervaringen worden afgewisseld met aanpak, lessen en inzichten. De succesverhalen van Talents 4 Humanity laten zien dat de waarheid van Afrika een andere is dan het hulpbehoevende beeld dat haar als kind werd voorgehouden. Met de shift in ons denken over Afrika, begeleidt Carole ons naar een overstijgend perspectief van één wereld.

Haar ervaringen tijdens deze tienjarige ondernemersreis lezen als een ontdekkingsreis. Ondernemerschap als een levenswijze die energie en balans als uitgangspunt heeft. Visie en de toepassing daarvan komen samen in een reisroute voor succes in het nieuwe derde decennium van de 21e eeuw: Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht.

Rijk en ontwikkeld in 2030 is de mens die NU de shift maakt. Ben jij er klaar voor?

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat“Zelden ontmoet ik mensen die zo’n complete visie hebben en belichamen. Carole... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.