Vijftig misverstanden over de Bijbel

Pieter J. Lalleman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vijftig misverstanden over de Bijbel

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 9789059991835, 192 blz., May 2021
Formaat: 21.7 (h) x 14.1 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 264 gram.

Uitgever: Gideon, Stichting Uitgeverij

redactie: Theo Veldhuis

beschrijving

Vrouwen in de Bijbel zijn voetvegen. De Bijbel stimuleert racisme. De Bijbel staat vol fouten. De Bijbel kent geen humor. En de Bijbel geeft antwoord op alle levensvragen. Zomaar een paar misverstanden die er over de Bijbel kunnen bestaan.

Vroeger kreeg je kennis van de Bijbel mee door naar de zondagsschool, catechisatie of een bijbelstudiegroep te gaan. Nu ligt daar minder nadruk op bijbelkennis en praten we er meer over onszelf. Dat is niet verkeerd, maar kennis over de Bijbel is essentieel als je God beter wilt leren kennen en de misverstanden wilt kunnen ontkrachten.

In dit boek bespreekt dr. Pieter J. Lalleman vijftig misverstanden over de Bijbel. Hij schrijft op een toegankelijke manier, maar zeker niet simplistisch. Ook als je al bekend bent met de Bijbel, is het een nuttig boek om je kennis over de Bijbel te verdiepen en te verbreden. 'Bovenal,' zegt hij, 'is het mijn wens dat jij als lezer meer onder de indruk komt van de schoonheid en wijsheid van de Bijbel, en vooral van de Auteur; onze machtige en liefdevolle God!'

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.