Flavour

Heel veel groenten, nog meer smaak

Yotam Ottolenghi

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Flavour

gebonden: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059569911, 320 blz., September 2020
Formaat: 27.6 (h) x 20.2 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1375 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

vertaald door: Hennie Franssen-Seebregts

beschrijving

NEDERLANDSTALIGE EDITIE
Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.

In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yotam Ottolenghi is auteur en chef van de Ottolenghi deli's en de restaurants NOPI en ROVI in London. Hij schrijft een wekelijkse column in het magazine van The Guardian en heeft 7 succesvolle kookboeken op zijn naam staan: Plenty en Plenty More (zijn verzameling vegetarische recepten); Ottolenghi: Het kookbook en Jeruzalem, met co-auteur Sami Tamimi; Nopi, Sweet en de enorme bestseller Simpel.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.