BAUT

8 jaar verhalen, 7 pop-uprestaurants en 100 typische BAUT-gerechten

Michiel van der Eerde

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
BAUT

gebonden: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059566361, 256 blz., November 2020
Formaat: 26.6 (h) x 20.6 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1255 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

fotografie: Jakob van Vliet

beschrijving

BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo 'underpromise and overdeliver' weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun'). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.

Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde
was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist
Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland op SBS6 in 2015-2016 (120 afleveringen). Naast Bar Baut is hij ook eigenaar van Restaurant C. dat is gevestigd in het pand waar de allereerste baut de deuren
opende.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.