De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager

excelleren met vrouwelijkheid

E. Soentken

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789055945412, 160 blz., March 2007
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 271 gram.

Uitgever: Scriptum Books

beschrijving

Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Hoe kom je als vrouw vooruit in een omgeving waar het nog altijd voornamelijk draait om mannelijke normen en waarden? In de afgelopen jaren ontdekte Ellen S entken dat vrouwen verder komen als zij creatiever gebruik maken van hun vrouwelijke competenties.
Stap voor stap zijn haar inzichten uitgewerkt in het model van de Zeven Ondeugden. Ben je een heks, een hoer of een kwezel? Of sta je als maagd koel en sereen overal boven? Ellen S entken laat vrouwen op weg naar de top voelen welke archetypische vrouwen zij in zich hebben. Zij combineert tal van onderzoeken en inzichten tot een verrassende toolkit voor vrouwelijke managers: wie moeiteloos switcht van bemoederen naar verleiden, of van emotie manipuleren naar zingeven, heeft gegarandeerd een voorsprong in de hindernissenloop.
Ellen S entken (1969) studeerde bedrijfskunde en sociologie. Zij voltooide haar studies met een kritische analyse van het success van tien topvrouwen. Na een carri in de uitgeverijwereld startte zij haar eigen concepten bedrijf S entken. In workshops, lezingen, adviezen en publicities brengt zij haar strategische kennis in de praktijk: hoe kunnen vrouwen het politieke spel beter beheersen-en toch op en top vrouw blijven?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.