Trouwen

Tim Keller; Kathy Keller

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Trouwen

gebonden: € 12.50

ISBN: 9789051945881, 88 blz., December 2020
Formaat: 18.7 (h) x 12.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 182 gram.

Uitgever: Uitgeverij Van Wijnen

beschrijving

Waarom zou je eigenlijk moeite doen om te trouwen?
Deze prangende vraag wordt tegenwoordig vaker gesteld dan vroeger. In het verleden was het vanzelfsprekend dat je trouwde en kinderen kreeg, om zo een volwassen lid van de maatschappij te worden, en het overgrote deel van de mensen deed dat ook. Maar vandaag de dag stelt een ongekend groot aantal westerse jongvolwassenen het huwelijk uit. Bijna een derde van alle millennials in de V.S. blijft single tot ze ouder dan veertig zijn en vijfentwintig procent trouwt helemaal niet. Waarom?

De belangrijkste redenen zijn: economische stress en de opkomst van individualisme. 'Trouwen' is een kort maar krachtig boekje waarin Kathy en Tim Keller laten zien wat de bedoeling is van het huwelijk binnen Gods visie op het leven.

Een prachtig cadeauboekje voor iedereen die nadenkt over een relatie en het huwelijk als instelling.

“In deze serie boekjes willen we lezers die grote levensveranderingen doormaken helpen om na te denken over wat een écht veranderd leven is. Ons doel is om lezers de christelijke fundamenten te geven voor de meest belangrijke en ingrijpende momenten van het leven.”
Tim Keller

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers 'In alle redelijkheid' en 'De vrijgevige God'.
Kathy Keller (1950) studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim onder meer 'Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde' en 'Psalmendagboek – Een jaar lang leven met de liederen van Jezus'.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.