Een zomer zonder jou

Jenny Han

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een zomer zonder jou

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789048858859, 256 blz., June 2021
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 273 gram.

Uitgever: Moon

serienaam/reeks: Zomer-trilogie

vertaald door: Henriette Albregts

beschrijving

Vroeger telde Belly de dagen tot de zomervakantie af en kon ze niet wachten om Jeremiah en Conrad, die ze al vanaf haar geboorte kent, weer te zien. Maar dit jaar niet. Dit jaar is alles anders.

Susannah, de moeder van de twee jongens, wordt ziek en Conrad sluit zich af voor iedereen, en vooral voor Belly. Alles wat goed en vertrouwd was aan de zomers in Cousins Beach heeft haar glans verloren. Als Jeremiah belt met de mededeling dat Conrad verdwenen is, weet Belly wat haar te doen staat. Ze keert terug naar het strandhuisje, waar ze overweldigd wordt door alle mooie, maar ook pijnlijke herinneringen.

Als deze zomer echt de laatste zomer is, dan moet hij eindigen op de plek waar het allemaal begon: Cousins Beach.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bestsellerauteur Jenny Han is geboren en opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Jenny Han is inmiddels uitgegroeid tot een superster. Haar boeken verschijnen met een eerste druk van 350.000 exemplaren in de VS en de roem snelt haar internationaal vooruit.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.