Last of the Giants

Het ware verhaal van Guns N' Roses

Mick Wall

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Last of the Giants

paperback/ gebrocheerd: € 29.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048850013, 544 blz., April 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 4.3 (d) cm. Gewicht: 634 gram.

Uitgever: Arcade

vertaald door: Atty Mensinga

beschrijving

Guns N' Roses is altijd een band geweest waar de tijd geen vat op had. In de brave jaren tachtig, toen ze begonnen, verdomden die freaks van de Sunset Strip met hun fuck-'m-all-houding het meteen al om het volgens de regeltjes te doen. In een tijd waarin de rockmuziek meer iets was geworden voor ideale schoonzoons en -dochters, waren zij een band die regelrecht uit de van bloed en coke vergeven gouden eeuw van de rock afkomstig leek te zijn.

En dan was er hun muziek. Een kruising tussen Elton John en de New York Dolls. Alsof Queen met Iggy and the Stooges de studio in was gedoken. Je hoorde 'Welcome to the Jungle' en je wist dat je ergens was beland waar je liefst heel snel weer weg wilde. 'We got everything you want,' hijgde Axl, terwijl Slash zijn gitaar openklapte als een stiletto. En je huiverde bij de gedachte, want je wist dat het nog waar was ook.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mick Wall, die de band kent vanaf het eerste begin, heeft ze jarenlang geïnterviewd: alle leden van Guns N' Roses, hun hele entourage en de belangrijkste figuren uit hun managementteam. Hij kent niet alleen de namen, hij laat ze ook spreken, met een openhartigheid die garant staat voor het meest onthullende, inzichtgevende relaas over deze buitengewone band dat ooit het licht heeft gezien.toelichtingNu herenigd, na twintig jaar in de afgrond - en dit is hun ware verhaal.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.