De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Janneke Vreugdenhil

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De bijbel van de Nederlandse keuken

gebonden: € 25.00 Tijdelijke prijs tot 30-9-2021, daarna € 33.99.: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048847341, 496 blz., October 2020
Formaat: 21.8 (h) x 16.2 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 1230 gram.

Uitgever: Carrera

beschrijving

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.