Gehaakte dieren

50 zachte knuffeldieren om zelf te haken

Kerry Lord

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gehaakte dieren

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048318773, geïllustreerd, 144 blz., September 2020
Formaat: 28.9 (h) x 22.4 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 896 gram.

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

beschrijving

Houd je haaknaald in de aanslag voor 50 nieuwe gehaakte knuffeldieren van de succesvolle auteur Kerry Lord.

Dit boek zit boordevol gemakkelijk te maken patronen. Haak een luipaard die vastbesloten is een succesvolle ambachtelijke bakker te worden, een eland die graag hout hakt, of een superzacht angorakonijn dat de allerbeste knuffels geeft. Lees alles over al deze heerlijke karakters, begin bij de eenvoudige projecten en haak je een weg door dit boek, tot de uitdagendere patronen achter in dit boek.

Voor elk patroon heb je alleen de basissteken van het haken nodig. De stap-voor-stapinstructies maken dit boek zeer geschikt voor beginners die de kneepjes van het haken willen leren. Elk dier kan worden gemaakt in vier verschillende formaten en alle dieren worden gehaakt met de superzachte TOFT-garens die verkrijgbaar zijn in een subtiel natuurlijk kleurenpalet.


Kerry Lord groeide op op haar ouders’ boerderij, en begon in 2006 haar eigen garenmerk. Maar het was pas jaren later, toen ze zwanger was van haar eerste kind, dat ze besloot dat ze wilde leren haken. Ze maakte een olifant voor haar baby, en in 2012 was haar eerste boek vol fantastische haakprojecten (Gehaakte knuffeldieren ISBN 9789048318070) een feit.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.